Bent u op zoek naar een sociaal maatschappelijk (kerst)geschenk voor uw klanten of medewerkers? Of werkt u bij een relatiegeschenken bedrijf en zoekt u sociaal maatschappelijk verantwoorde artikelen om in uw assortiment op te nemen? Dan bent u bij Pamba aan het juiste adres!

Pamba is een sociale onderneming en werkt mee aan een wereld met gelijke kansen voor ieder mens. Wij maken stijlvolle stoffen producten van goede kwaliteit, die lang meegaan en dus duurzaam zijn. Pamba is dé leverancier voor het ontwerp en de productie van unieke, stoffen relatiegeschenken van hoge kwaliteit. Naast onze standaard producten leveren we ook op maat en werken we graag samen aan een opdracht, waarbij u of uw klant zelf de stof, de kleur en eventueel de opdruk kiest.

Het geven van sociaal maatschappelijk verantwoord cadeau wordt erg gewaardeerd, het draagt bij aan een goede reputatie van een bedrijf. Medewerkers stellen het zeer op prijs als hun organisatie meewerkt aan een betere wereld. Als het (kerst)geschenk dan ook met de hand gemaakt is, origineel, stijlvol en van goede kwaliteit dan maakt het écht impact.

Bekijk alle producten

“Wij werken nu sinds een jaar samen met Pamba. Tot onze grote tevredenheid. De kwaliteit van de producten is geweldig. Tot in detail is alles netjes afgewerkt. Communicatie verloopt soepeltjes en vlot. Daarnaast geeft het een voldaan gevoel om naast deze mooie producten te verkopen je ook iets kunt betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”
– Helga Nederhoed van Green Earth Products

Producten

Onze producten worden met de hand gemaakt van unieke stoffen in ateliers in Nederland. In de webshop fairfriends.nl vind je tassen en yoga- en meditatieaccessoires in uiteenlopende patronen en kleuren.

Pamba Bags
Ons bekendste standaard product is de katoenen tas: de Pamba bag, gemaakt van kleurrijke batik stof en stevig gevoerd. Deze bag-in-bag, opgevouwen in een bijpassend etui, is ideaal voor tussentijdse aankopen. De etui met de tas past goed in de zakentas of in de fietstas. Handig om altijd bij de hand te hebben om zo stijlvol en sociaal boodschappen te doen. Laat een Pamba Bag maken in de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf of die van uw klant!

Pamba Yoga
De yogamat sling is handig om een yogamat mee naar de studio te nemen, en een meditatie oogkussentje brengt de ogen en ademhaling helemaal tot rust. Functioneel èn stijlvol! Een Pamba oogkussentje voor een zieke relatie of medewerker, weer eens iets anders dan een bloemetje?

Pamba Sport
Gekleurde sporttasjes, mini handdoeken en boxbanden, ze geven een bezoek aan de sportschool een kleurrijke boost! Een Pamba sport accessoire voor gebruik in de sportschool, een leuk cadeau om uw personeel te stimuleren om aan sport te doen!

Pamba Reststoffen
Wij werken heel zuinig en gebruiken alle restjes stof. Van de restanten maken we mondkapjes, slingers, patchwork kussens en leeskleden. Met de kleinste stukjes vullen wij de kussens! Hiernaast maken wij ook geschenken in opdracht. Met stof zijn er oneindig veel mogelijkheden om een cadeau te maken en het is zonder risico te versturen.

Waarom
Pamba?

Onze producten worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in Nederland.

De stoffen zijn sterk, kunnen op 30 graden in de wasmachine gewassen worden en gaan jarenlang mee.

Wij ontwerpen zo nodig samen met u een uniek product.

We werken met meerdere sociale ateliers in Nederland. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel leveren, zowel kleine als grote bestellingen.

Wij ontzorgen; coördineren de productie en bewaken de kwaliteit en denken altijd mee.

OP MAAT GEMAAKTE PAMBA RELATIEGESCHENKEN

Wij denken graag mee wat het ideale product en ontwerp is voor onze opdrachtgevers. Mochten wij dit product niet standaard in ons assortiment hebben dan gaan we het maken. We zoeken de best passende stof, waarbij bijvoorbeeld rekening gehouden wordt met de huisstijl van het bedrijf. Het ontwerp wordt gemaakt in overleg, een voorbeeld gaat ter goedkeuring naar de klant en na akkoord gaan we produceren.

Is uw bedrijf op zoek naar een maatschappelijk sociaal en stijlvol cadeau? Beken kleur en steun hiermee onze Pamba Heroes!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

LEES ALLES OVER ONZE PAMBA HEROES