PAMBA GEEFT MENSEN EEN KANS!

Pamba is een sociale onderneming en werkt aan een wereld met gelijke kansen voor ieder mens. We maken stijlvolle producten van goede kwaliteit, die lang mee gaan en duurzaam zijn.

Pamba is opgericht door Manon de Jong-Vergeer. Tijdens haar verblijf in Afrika werd zij geïnspireerd door de prachtige natuur en vele kleuren die terug te vinden zijn in de stoffen van Pamba producten. Zij startte Pamba om vrouwen uit de armste buurten van Dar es Salaam van een inkomen te voorzien, want naast de natuur en kleuren is er ook veel armoede, vervuiling en ongelijkheid in Afrika. Deze vrouwen maakten onder andere kleurrijke, kwalitatief goede tassen die als souvenir verkocht werden.

Nu is Pamba actief in Nederland, waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans willen geven om zichzelf te ontwikkelen en om meer vaardigheden en sociale contacten op te bouwen. Dit zijn onze Pamba Heroes!

ONZE PAMBA HEROES

Pamba geeft niet alleen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans, maar ook jonge professionals. Zo werken wij zoveel mogelijk samen met jonge ontwerpers, fotografen en retailers.

ATELIERS